Bemutatott márka

A rendszerváltás után, 1991-ben mindössze 100 000 Ft törzstőkével alapították meg az AXIÁL Bt-t, amely 1992-re vált családi vállalkozássá.
Eleinte csak Zetor és ZTS alkatrészek kereskedelmével foglalkoztak, mára azonban már több száz márka alkatrészei érhetők el boltjaikban, ezek között szerepel saját termékcsaládjuk, az ISTER is, amely termékek előállítására, tesztelésére különleges figyelmet szentel a vállalat.

Az AXIÁL Cégcsoporthoz tartozik a 2001-ben alakult, gépbérletre és bérmunka szolgáltatásra szakosodott MANAX Kft. is, amely azok számára ajánl rövid és hosszú távú megoldásokat, akik nem kizárólag gépvásárlásban gondolkodva kívánják biztosítani munkájuk hatékonyságát.

Az AXIÁL Kft. az évek során az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar vállalkozássá nőtte ki magát, már nemcsak hazai, hanem külföldi érdekeltségekkel is rendelkezik. Ilyen a szlovák HRIADEL’ és a román MUNAX cég, amelyek vállalkozásunkhoz hasonló tevékenységeket folytatnak a szomszédos országokban.

Szívünkön viselik a jövő szakember generációinak képzését, az ágazati szakemberek elméleti és gyakorlati oktatását is. Gépkezelői kurzusaikkal a legújabb gépek kezeléséhez biztosítanak ismereteket, valamint több középfokú és felsőfokú oktatási intézménnyel is kapcsolatban állnak annak érdekében, hogy tapasztalataikat és tudásbázisukat megoszthassunk a fiatalokkal.

Fotók a forgatásról

Kategóriák: Adás

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?