Bemutatott márka

A vállalat 1994 óta végzi tevékenységét Magyarországon a villamos szerelési anyagok kereskedelme és gyártása területén. Érdi telephelyünkön 2 cég működik, azonos ügyvezetővel: a német tulajdonú Niedax Kereskedelmi Kft., valamint a 100% magyar családi tulajdonú Electraplan Termelő Kft.

Az Electraplan Termelő Kft. jelenleg 65 fővel, 3 gyártó telephellyel és egy irodával üzemel.

Az érdi iroda mellett található 1600 m2-es raktárunk, az óhídi telephelyünkön 800 m2, nyirádi telephelyünkön 4600 m2, a vésztői telephelyünkön pedig 1300 m2 műhelyterület áll rendelkezésre. Az Electraplan Termelő Kft. képviselete az alábbi termékeknek:

  • Zin villámvédelem
  • Gersan tokozott áramsínek

A legnagyobb forgalmat azonban a gyártás generálja, így elsősorban fémmegmunkáló vállalatként definiálják magukat, és csak másodsorban kereskedelmi cégnek. A gyártási tevékenységüket az alábbi szekciókra bonthatjuk:

  • A Niedax GmbH termékeinek bérgyártása
  • Napelemes tartószerkezet gyártás
  • Padlódoboz, irodaház technika
  • Konténerváz gyártás

Ezeknek a termékeknek a gyártását modern gépparkunk teszi lehetővé, melyek közé tartozik 6000×2000 mm táblaméretű CNC lézervágó, 6200 mm hajlítási hosszú hidraulikus élhajlító, excenteres élhajlító, lemezolló, sajtolók, daraboló és különböző fűrészek és hegesztő gépek.

Jelenleg több kutatás-fejlesztési projekt is folyamatban van, így a háztartási vegyes műanyag hulladék energetikai hasznosítása, szélturbina, valamint akkumulátor gyorstöltő fejlesztés, továbbá naperőművekhez való vizsgálóberendezés.

Fotók a forgatásról

Kategóriák: Adás

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?