Bemutatott márka

A Szatmári Konzervgyár REGE-termékeiből áradó életérzést mindenki megérzi, aki megkóstolja egyedi ízvilágát. Termékeinkhez Közép-Európa gyümölcsöskertjéből, a Szabolcs-Szatmári Tájkörzetből szállítjuk az alapanyagokat. A szatmári szilvából, a szabolcsi almából Európa-szerte ismert és eredetvédett élelmiszerek készülnek.

A REGE- márkaprogram a feldolgozott gyümölcs-és zöldségfélék sokszínűségével a legszélesebb fogyasztói igényeket elégíti ki. Az étvágygerjesztő savanyúság-szortiment, a szinte frissen fogyasztható zöldségfélék, ínycsiklandozó készételek és fajtaválogatott gyümölcsök változatos felhasználási lehetőségeket kínálnak fogyasztóinknak. A REGE-termékek egyszerre nyújtják a korszerűség és a hagyomány élményét. Az elkészítési módszer hagyományörző, mégis teljesíti a korszerű táplálkozás minden feltételét.

A Szatmári Konzervgyárban a feldolgozás, csomagolás, raktározás műszaki színvonala a XXI. század követelményeinek felel meg, ezért termékeink a feldolgozás minden fázisában megőrzik az alapanyagok természetes értékeit. A REGE-márka fogalom és garancia, amelyet a magas termékminőség és szenvedélyes ízvilág testesít meg.

A REGE-termékek hozzátartoznak mindennapjainkhoz, legyen szó ünnepi étkezésről, családi vacsoráról, grillpartiról vagy akár csak meghitt együttlétről vagy nassolásról kettesben.

Fotók a forgatásról

Kategóriák: Adás

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?