Bemutatott márkák

Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft.

Európa egyik legnagyobb állatállománnyal rendelkező állatparkja különleges hangulatú tölgyerdőben látja vendégül az állatbarátokat.  Aktívan részt vesz fajmegmentési programokban, természetvédelmi kutatásokban. 

A Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. (Sosto Zoo) missziója, hogy Magyarország keleti, kevésbé fejlett régiójában világszínvonalon mutassa be a felnövekvő nemzedéknek a minket körülvevő ökológiai környezetet. Megértesse, felhívja a figyelmet és hirdesse, hogy a földön minden mindennel összefügg, és minden faj közül az embernek a legnagyobb a felelőssége azért, hogy az állat és növényvilág a jövő nemzedékek számára is megmaradjon.

Somogyi Elektronic Kft.

A Somogyi Elektronic Kft. több mint 35 év tapasztalatát és szakértelmét ajánlja meglévő és új Partnereinek az elektronikai eszközök nagykereskedelmében.
Meghatározó szereplői a magyarországi és a nemzetközi kereskedelmi piacnak úgy, hogy üzletfeleiknek kimagaslóan jó ár-érték arányú termékeket és igényre szabott terméktámogatásokat ajánlanak. Kövessétek őket a Home-by Somogyi , SAL – Somogyi Audio Line Facebook oldalakon vagy látogassatok el a www.somogyi.hu weboldalra, ahol mindent megtaláltok, ami egy háztartásba szükséges.

Fotók a forgatásról

Kategóriák: Adás

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?