Bemutatott márkák

Euronics

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t 1989-ben alapítottuk Balatonfüreden, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A vállalat alaptevékenysége műszaki cikkek kiskereskedelme és a hozzájuk tartozó szolgáltatások nyújtása. 2001-ben csatlakoztak az Euronics nemzetközi beszerzési társulásához. A 29 országban, több mint 11 ezer üzlettel jelen lévő szervezet égisze alatt ők használják kizárólagosan a márkanevet és a jól bevált „know-how”-t Magyarországon. A csatlakozást követően a cég továbbra is magyar tulajdonban maradt.

Újház Centrum

Az újHÁZ Centrum Magyarország meghatározó, száz százalékig magyar tulajdonban lévő építőanyag-kereskedelmi hálózata, amelyet 1997-ben öt győri építőanyag-kereskedő alapított. Vállalat ma már több mint 80 építőanyag szakkereskedést foglal magába, melyek mögött gyakran családi vállalkozások állnak. Hálózatukat a folyamatos növekedés, a gazdasági stabilitás jellemzi.

Szupergumi

1994-ben nyitottak kezdetben egy kollégával, később ahogy az igények nőttek 2-3 majd négy fővel bővült a vállalkozás. Sicam márkájú, olasz professzionális gépekkel dolgoznak, két autó beállási lehetőséggel. A telephely előtt több autó is tud parkolni. Vállalják személygépkocsik, terepjárók és kisteherautók (3,5t-ig) kerekek felszerelését. Forgalmaznak új és használt gumikat a lehető legkedvezőbb áron!

Fotók a forgatásról


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?