Bemutatott márkák

Bonduelle

Ma a Bonduelle hazánk egyik jelentős élelmiszer-feldolgozója. Az 1853-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van Magyarországon, és jelenleg 1000 embert foglalkoztat az országban található 3 gyárban (Nagykőrös, Békéscsaba, Nyírszőlős) és egy budapesti irodában. A gyárak a hazai igények kielégítése mellett, jelentős export tevékenységet is végeznek. A Bonduelle neve egyet jelent a minőséggel: olyan konzerv- és fagyasztott zöldségek gyártója, mint a kukorica, bab, zöldborsó, gomba.

Dr. Hummel

A Dr. Hummel Nanorostos Gél olyan rostos táplálék, amelyik kiemelkedő bioreduktív potenciállal (hidrogén megkötő képességgel) rendelkezik. A Nanorostos Gél mindenben hasonló, mint a Mikrorostos Gél de sokkal hatékonyabb és tartósabb a hatása a bélflóra védelmében, vagy újjáélesztésében a gyógyszeres és az antibiotikumos kezelés utáni időszakban. Mindez a kisebb részecskemérettel, finomabb eloszlással áll kapcsolatban, amely a gél állagában is megfigyelhető. A Mikrorostos Gél-nél a béltartalom hidratációja a hangsúlyos, míg a Nanorostos Gél-nél a bélflóra és az immunrendszer karbantartása!

Smile Warp

Az őssejtbankok elvén alapuló SmileWarp ötlete, dr. Nagy Árpád fejéből pattant ki. Az eljárás lényege, hogy digitálisan rögzíti és megőrzi az összes információt a száj belső szerkezetéről, a fogsorról, hogy egy esetleges fogpótlás, szájrehabilitáció során a páciens a legtermészetesebb, leghitelesebb, legszebb mosolyát kapja vissza.

Fotók a forgatásról


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?