Bemutatott márkák

Falco Zrt.

A technológiailag elsőosztályú, kedvező árú, faalapanyagú laptermékek szállítójaként lényegesen hozzájárulunk a faalapanyagú laptermékek tovább- fejlesztéséhez. Termékeinket majdnem minden területen használják, a padlótól a bútorokon keresztül az ablakkeretig.
A fejlesztésekbe történő beruházások lehetővé teszik ma számunkra, hogy minden részletet tökéletesítsünk az egységes szervezetünkön keresztül.

Gyulahús Kft.

A Gyulán készült kolbászok, szalámik jellegzetes ízvilággal bírnak, melyet a Körösök- völgyének mikroklímája, a hagyományos füstölési technológia, a százéves falak történelme és a szerető gondoskodás alakít ki. A paprikás nem csípőstől a nagyon csípősig, a paprikamentesig, kolbásztól a szalámiig sokféle terméket kínálnak.

Foody product Kft.

Roppanó burgonyachipsek, krékerek, perecek és kétszersültek, zamatos gyümölcsnektárok, valamint ellenállhatatlan cukorkák, csokoládék és különböző édesség-különlegességek.A Foody Market Diszkont 2000 óta működött és különböző élelmiszeripari termékek disztribúciójának továbbfejlesztésével foglalkozott. Ezt bővítette ki és vált üzemeltetőjévé 2011-ben a Foody Product Kft., amely immár saját gyártású termékekkel bővítette a termékpalettát.

Fotók a forgatásról


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?