Bemutatott márkák

Somogyi Elektronic Kft.

A Somogyi Elektronic Kft. több mint 35 év tapasztalatát és szakértelmét ajánlja meglévő és új Partnereinek az elektronikai eszközök nagykereskedelmében.
Meghatározó szereplői a magyarországi és a nemzetközi kereskedelmi piacnak úgy, hogy üzletfeleiknek kimagaslóan jó ár-érték arányú termékeket és igényre szabott terméktámogatásokat ajánlanak. Kövessétek őket a Home-by Somogyi , SAL – Somogyi Audio Line Facebook oldalakon vagy látogassatok el a www.somogyi.hu weboldalra, ahol mindent megtatláltok, ami egy háztartásba szükséges.

Pa-comp

1993-ban családi vállalkozásként indult, akkoriban csak a száraz hüvelyes terményáru csomagolása és forgalmazása volt a fő profil. Alapvető rendező elvként első sorban a hazai termelők terményeinek felhasználásával készítik termékeiket.

A PACO Magyarország fejlesztéseink fókuszában a funkcionális élelmiszerek és a superfoods termékek piaca áll. Speciális étkezési igényekre fejlesztett, a legmagasabb fogyasztói elvárásoknak is megfelelő termékcsaládjaikkal (Biopac, Bioness) vásárlóik egészségmegőrzési törekvéseit is támogatják. 

Fotók a forgatásról

Kategóriák: Adás